Waarom “Dans om balans”?
In verliessituaties kunt u overweldigd worden door gevoelens die u voorheen niet kende. Verdriet, pijn, boosheid, slapeloosheid, gedeprimeerdheid zijn zo maar een paar van die gevoelens. U leven is uit balans!
Ik wil in mijn praktijk werken aan het doorleven van uw verlies, ondersteuning bieden in de levensbalans opmaken en gezamenlijk met u kijken hoe u de toekomst vorm kunt geven.

Samen met u kijk ik wat u nodig heeft om vanuit onbalans weer in balans te kunnen komen en hoe u de draad van het leven het best op kunt pakken. Het doorleven van de pijn die is veroorzaakt door een bepaalde situatie is een essentieel onderdeel van mijn begeleiding. U denkt misschien: “Maar hoe kan ik een dergelijke balans nu bereiken, als niets in mijn leven meer het zelfde is, doelloos lijkt, als alles om mij heen is veranderd”? Uit ervaring kan ik u zeggen dat heel veel mensen er goed doorheen komen, anders dan voorheen verder kunnen maar wel zinvol kunnen leven.
Ik gebruik in de begeleiding allerlei begeleidingsmethodieken. U weet wat u kunt en wilt en wat goed voor u is. U weet wanneer u het evenwicht weer hebt gevonden en wanneer niet.
“Het streven naar balans wordt uw eigen tango. Een dans waarin het leven zelf uw partner is. Het goede nieuws is dat u zelf uw beste leraar bent in deze dansles”.
Mijn praktijk: “Dans om balans” wil u helpen om een betere balans en harmonie in uw leven te bereiken. Balans is ten slotte uw natuurlijke staat. U verdient het!

Wie is werkzaam in “Dans om Balans”.
Ik wil mij aan u voorstellen. Ik ben Annemarie Revenberg Mulder.
Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen.
14 jaar heb ik in de gezondheidszorg gewerkt, als activiteitenbegeleidster, leidinggevende en docent. In dit werk met name met ouderen ben ik veel geconfronteerd met vele soorten verlies:
verlies van geestkracht, verlies van mobiliteit, van zingeving, werk of verlies van de vertrouwde omgeving. In mijn werk heb ik er naar gestreefd om het welbevinden te bevorderen van mensen die moeten leven met een verlies. Verlies hoort bij het leven maar leven met een verlies is moeilijk. Dit heb ik ervaren in mijn werk en ook in mijn eigen leven.
Dit heeft mij er toe aangezet om hierin opleidingen te volgen. Ik heb opleidingen in rouwbegeleiding gevolgd bij de Landelijke Stichting Rouwbegeleiding (LSR) en bij de Elisabeth Kübler Ross (EKR) Stichting. Daarnaast ben ik massage therapeut en stressconsulent, wat mij de mogelijkheid biedt om mensen te kunnen helpen ontspannen in hun moeilijke periode. Ik heb de laatste 4 jaren naast mijn baan in de gezondheidszorg mensen individueel en groepsgewijs begeleid in het leven met hun verlies. Vanaf maart 2004 richt ik mij geheel op verliesbegeleiding en werk ik vanuit mijn praktijk “Dans om Balans”.

Ik sta ingeschreven als erkend rouwbegeleider bij de LSR en de EKR.

Dans om Balans
Praktijk voor verlies-, levens- en zingevingsvraagstukken

Beuningen
tel. 024-6777612